Clubul IMPACT - Lic M Costin Iasi

Școală acreditată Erasmus+
Du-te la conținut

Clubul IMPACT

Proiecte/ PNRR
CLUBUL IMPACT „MIRON COSTIN” IASI
Clubul Impact „Miron Costin” Iaşi este un program al Fundaţiei „Noi Orizonturi” şi este prezent în cadrul Liceului Teoretic „Miron Costin” Iaşi din anul 2006, fiind unul dintre cele mai vechi cluburi Impact din Iaşi, alături de cele de la Colegiul Economic şi Administrativ Iaşi, Şcoala „Vasile Conta” Iaşi, Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi.
In ultimii ani fenomenul Impact s-a extins, cluburile mai vechi, ca cel din şcoala noastră, căpătând independenţă, unele alegând chiar să îşi facă un statut şi o organizare proprie, în timp ce în multe alte instituţii de învăţământ din toată ţara şi din străinătate s-au înfiinţat cluburi noi.
La Iaşi în mai toate liceele şi colegiile din judeţ există un astfel de club. Este remarcabilă activitatea celor de la Colegiul Naţional Iaşi, Colegiul „Garabet Ibrăileanu” Iaşi, Colegiul „Mihai Eminescu” Iaşi etc.
Clubul Impact „Miron Costin” Iaşi a rămas sub coordonarea Fundaţiei „Noi Orizonturi” şi face activităţi de educaţie non-formală, voluntariat, proiecte în folosul comunităţii, organizează colecte şi spectacole caritabile, activităţi de protecţie a mediului, etc.    
 


Iași
Str. Mușatini nr. 12
cod: 700591
Secretariat tel./ fax:
0232-257408
Contabilitate:
0731-314903, 0785-293887
secretariat@ltmcis.ro
contabilitate@ltmcis.ro
Liceul Teoretic
„Miron Costin” Iași
Copyright © 2023
Înapoi la cuprins