Eco școala - Lic M Costin Iasi

Școală acreditată Erasmus+
Du-te la conținut

Eco școala

Proiecte/ PNRR > Proiecte educative
SEMINARUL NAŢIONAL CCDG, 2018
        În data de 29.09.2018 la Centrul de conferinţe World Trade Center, Bucureşti, Sala New York s-a desfășurat ediţia a XX-a a Seminarului Naţional “Parteneriat în educaţia pentru mediul înconjurător”, organizat  de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie.
INVITAT DE ONOARE PREŞEDINTE FEE: LESLEY JONES
        Scopul întâlnirii l-a constituit prezentarea celor mai bune practici în promovarea programelor de educaţie pentru mediu. Specialişti şi practicieni din domeniul educaţional au avut posibilitatea de a împărtăşi experienţe referitoare la dezvoltarea abilităţilor practice şi dobândirea competenţelor privind implementarea programelor CCDG şi a rezultatelor obţinute de către cei care promovează acest tip de educaţie.
          Principalele momente ale seminarului au fost  dedicate:
  • acordării Steagului Verde și a Trofeului ,,Eco-schools,, unităţilor şcolare evaluate/reevaluate  în anul şcolar 2017/2018;
  • acordării premiilor pentru Concursurile Naţionale organizate;
  • acordării Certificatelor de Participare la Programele “Eco-Şcoală”, “Tineri reporteri pentru mediul înconjurător”, Campania Litter Less, “Să învăţăm despre pădure”, Eco-Fotografia Anului, Proiectul Mănâncă responsabil.
  • exprimării opiniei invitaţilor cu privire la acţiunile întreprinse în vederea formării conştiinţei tinerilor pentru un mediu curat şi sănătos.
          Cu acest prijej Liceul Teoretic ,,Miron Costin,, Iași a primit Trofeul ,,Eco-Schools,, și a fost reconfirmat pe lista Eco-școlilor din România cu dreptul de a arbora și Steagul Verde, distincție primită încă din anul 2010, când a avut loc prima evaluare a activităților de educație pentru mediu.
          Felicitări elevilor, cadrelor didactice și părinților care se implică, promovează și susțin acest tip de educație și subscriem eco-codului: TOȚI PENTRU NATURĂ!
Iași
Str. Mușatini nr. 12
cod: 700591
Secretariat tel./ fax:
0232-257408
Contabilitate:
0731-314903, 0785-293887
secretariat@ltmcis.ro
contabilitate@ltmcis.ro
Liceul Teoretic
„Miron Costin” Iași
Copyright © 2023
Înapoi la cuprins