Euroscola - Lic M Costin Iasi

Școală acreditată Erasmus+
Du-te la conținut

Euroscola

Proiecte/ PNRR > Proiecte europene
EUROSCOLA 2018 - 2019
Afișarea rezultatelor evaluării proiectelor câștigătoare în cadrul Competiței Naționale Euroscola 2018/2019 a reperezentat pentru elevii Liceului Teoretic Miron Costin din Iași un prilej de bucurie și de satisfacție, deoarece punctajul obținut i-a situat pe un onorant loc VI în clasamentul celor 11 licee câștigatoare, fiind prima şcoală în clasamentul instituţiilor şcolare din judeţul Iași, înscrise în competiție.
        Acest rezultat a fost obținut cu proiectul de campanie derulat în perioada perioada 1 iulie – 10 octombrie 2018 şi intitulat Să păstrăm memoria comunităţii, să fim noi în Europa!.
        Rezultat al muncii de echipă (o echipa alcătuita din 24 de elevi și doi profesori coordonatori), defășurarea cu succes a acestui proiect va fi recompensată cu o vizită la Parlamentul European de la Strasbourg pe data de 7 martie 2018.
Imaginile ilustrează varietatea activităţilor din calendarul campaniei care a urmărit promovarea unui proiect derulat cu fondurii europene. Ideea campaniei de promovare a proiectului desfăşurat cu finanţare europeană a fost inspirată de două titulaturi importante şi, oarecum complementare, asociate anului 2018, declarat ca Anul European al Patrimoniului Cultural şi Anul Centenarului. Aceste două denumiri sunt relevante pentru cel mai important obiectiv al campaniei de promovare pe care echipa de lucru și-a propus să o deruleze în perioada sus menţionată, şi anume, consolidarea identităţii naţionale prin care să se realizeze asumarea identităţii europene. Campania iniţiată de echipa de proiect a urmărit promovarea proiectului realizat cu fonduri europene intitulat Consolidare şi restaurare imobil în vederea înfiinţării Muzeului Municipal Iaşi.
        

Felicitări echipei de proiect pentru dăruire și implicare!
Iași
Str. Mușatini nr. 12
cod: 700591
Secretariat tel./ fax:
0232-257408
Contabilitate:
0731-314903, 0785-293887
secretariat@ltmcis.ro
contabilitate@ltmcis.ro
Liceul Teoretic
„Miron Costin” Iași
Copyright © 2023
Înapoi la cuprins